Genèricament, les característiques i funcions d’un tècnic esportiu són clares i ben definides, i la formació va encaminada a l’obtenció d’un rendiment esportiu. En l’esquí, aquest no sol ser l’objectiu final. És per això que a Descens ens agrada parlar de professors d’esquí més que no pas de tècnics, amb una missió centrada en un perfil d’alumnes ampli, divers i variat.

Com a formadors, oferim un bagatge no només tècnic, sinó també acadèmic. Sovint passa que els acadèmics no tenen incorporades les ‘sensacions’ d’un gest tècnic molt específic i els esquiadors experts (també formadors) no tenen els suficients coneixements acadèmics per justificar ‘les sensacions’ des de la causalitat. A Descens disposem de professionals que compleixen ambdós criteris i, per tant, ofereixen una formació basada en el coneixement científic.

Un altre aspecte a tenir en compte és que la metodologia emprada fins ara s’ha basat, sobretot, en un ensenyament analític, existint un buit en l’ensenyament infantil. Incorporar metodologia de l’aprenentatge focalitzat en tècniques més ecològiques, més situacionals i de com l’alumne interacciona amb el medi i s’adapta a un entorn molt canviant, es fa del tot necessari.

CLASSES PER A LES PROVES D'ACCÉS A PROFESSOR D'ESQUÍ I SNOW

NO TE LA JUGUIS. PREPARA'T!

4 dies, 4 hores diàries (mínim 6 participants)
110€ persona

Consulta les dates disponibles.

NO TE LA JUGUIS. PREPARA'T!

1 sol dia, 6 hores (mínim 4 participants)
80€ persona

Consulta les dates disponibles.

JORNADES D'ESPORTS D'HIVERN (per a centres d'esport i educació física)

Contacta'ns!

Enviar